e med emilia

jag e med emilia nuuuu.. :D vad gör nii?? aa varför frågar jag ens, ingen svarar juu ;P haha.. men vi har gjort egen choklad :D mmm gött :D vi har tramsat och varit på andras bloggar ;D hh.. meeennn bye bye ;DD

min kväll :D

HEJ!! jag kollar på simpsons nu :D jag och min ex bästavän e inte längre bästa vänner:( vad gör ni?? skriv gärna:D HEJDÅ!!

min skolgag igen

idag på morgonen så var det vanlig No lektion, vi skulle typ lära oss hur rengbåge blev till d: sen hade vi rast och sen sy-slöjd, vi hade typ lärt oss hur man syr korsstyngn :D sen skulle alla rita av en mall av ett förkläde men jag hann inte :( Efter slöjden var det lunch vi fick fisk och potatis m spenat-sås. :S vad äckligt :S Efter skolan så bestämmde jag och Emilia att va imon :D sen då gick jag hem.. aa.. inget mer d:

min skoldag :DD

HEJ! :D jag har haft en bra skoldag säger vi :D jag vaknade av att mamma ringde mej för väckarklockan på mobilen var cp. jag packade mina gympakläder och sånt :P när jag kom till skolan så märkte jag att jag glömde mina gympaskor :O så jag sa det till min lärare men han sa inget :O vi hade musik och lärde oss spela en låt på gitarr och keyboard :D det var kul :D sedan när vi skulle ha idrott så skulle vi gå till Sangt Sigfrid skolan :O vi var trötta när vi kom dit såklart! på gympan så hade vi bollmedley, innebandy, fotboll, och basket :D det blev 7-7 :D jag skadade foten när jag sparkade på bollen och jag fick en bandyboll på armen med :S HEJDÅ!! :D

min dag i skoolan

idag så har jag åkt skridkooor på gympan det sööggg... vi slutade 10 minuter tidigare än vanligt såå det var en positiv sak... vi kollade på sunes julafton :P det söööögg meeeddd :P snälla kommenteraaaa..

festen

igår så va festen vi dansade till klockan 3 på natten vi hadde kul!!! hejdå

fest

idag kl 7 så e det överrasknings fest till franciscaaaa jippii..... hah ses snaaart<3<3<3

idag,imon

har kollat på pluto mars nu elr innan menar jag :P ska snart gå och lägga mej... imån e det överrasknings fest till min låtsasmamma, francisca dåå. jag hoppas att hon går på lögnen vi sa till henne hihi. men gooodd naatt allihhooppaa!!!!!

mee

fin elr???      fin elr??

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0